19/8-2010

Nuu har jag gjort om bloggen lite, inte lätt men det blev mycket bättre än det förra utseendet tycker jag. Detta får duga ett tag.

Just nu är jag och Bella i syrrans lägenhet i stan, vi är här och tar det lite lugnt sådär. Bella har en spökperiod nu, igår ylade hon åt sin egen spegelbild i ett fönster som vi gick förbi. Hon blev rädd för en soptunna också när jag rastade henne på kvällen, knäppis.
Känns bra att vänja Bella vid stan, höga ljud, alla olika sorters möten m.m. Vi har ju åkt mycket buss på senaste tiden också. Känner mig nöjd och det känns som att allt går bra med henne. Inga problem med kloklippningen heller. Vad duktiga vi är!

Haha! Nu ligger hon och drömmer. Hon piper och sprattlar med tassarna, undrar vad hon drömmer? Så söt.
Nu ska väl vi ta och gå ut.

Jag och Bella till stan! 10/8-2010

Har sovit borta i två nätter, då saknar man att få gosa med alla hundarna. Så härligt att komma hem till fem överlyckliga vovvar, Zelda bor hos oss just nu för hennes matte & husse är på semester i USA.

Klippte klorna på blodhundarna och Douglas. Idag klarade jag Bella alldeles själv! Hon brukar annars vara väldigt busig och sprattlig så då går det ju lättare om man är två personer så en kan hålla henne lugn. En kul grej är att Alfonso många gånger har hjälp mig med Bella, som att han fattar att nu ska hon vara still, haha!
Märkte verkligen idag att kloklippningen har verkligen förvandlats till en mysstund. Alfonso blir helt knäpp, han älskar ju verkligen när jag tar fram den där klosaxen! Han blir så snosig och lägger upp tassarna i knät på mig. Sen när jag klippt framtassarna på honom så rullar han själv över på sidan så jag kan klippa baktassarna.
Jag minns för något år sen bara, vad besvärligt det var, det gick inte.. och nu lixom! Haha, jag förstår inte.

I alla fall! Denna kväll åkte jag in till storstan med Bella! Vi kände att vi behövde komma ut en sväng. Det var ett litet tag sen vi åkte buss, men det gick toppen! Busschauffören tyckte att jag hade en fin hund.
Väl inne i stan så gick vi till syrrans lägenhet och drack vatten. Sen gick vi vidare mot ett Gubbholmen, ett spår som går vid vattnet. Där går det många hundar och det är väldigt fint där, vi mötte en galen tax.
När vi hade gått färdigt i stan satte vi oss på en bänk och väntade på bussen hem, då kom det fram en snäll tant som var väldigt intresserad av blodhundar. Det var hennes favorithundar! Och hon hade varit på utställningar och sett såna fina.
På bussen hem så var Bella jättetrött och fläkade ut sig på hela golvet längst bak, och hon snarkade som en gammal gubbe. Lite pinigt, haha. Ja.. som man brukar säga, blodhundar har en väldig personlighet.
Det är därför jag tycker om dom så mycket. :)

 

på bussen in till stan.

Bella på Gubbholmen

Buusungen!

Vi två :)

Pluppigt :)

I väntan på bussen hem

 

På bussen hem, en snarkande Bella!


Bröllop + Dop! 31/7-2010

I dag åkte vi på Bröllop + Dop i Grinsby! Min farbror gifte sig och deras lilla Nellie döptes efter vigseln. Jättevackert alltihop!
Eftersom vi skulle bli borta i många timmar en bra bit hemifrån, fick vi ta med alla fyra hundarna. Det var lite spännande och annorlunda. Man brukar inte precis ha med sig blodhunden till bröllop & dop, haha!
Det gick väldigt bra faktiskt! Bella och syrrans hund Zelda var med som publik vid vigseln och dopet, allt var utomhus vid en fin sjö.
Efteråt blev det god mat och tårta. Bella var med hela tiden och våra två cockerspaniels Douglas och Elsa var med barna hela kvällen och gick runt. Helt slut var dom sen, haha!
Alfonso blev också helt slut efter denna dag, han blir så uppspelt när vi åker någonstans. Han älskar att få vara med. Man kan ju inte direkt ta med den där bjässen överallt.





Bella & pappa


Jag & Bella


Zelda, kusin Victor & Arild (husse till zelda)


RSS 2.0